Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop Smart Building

Workshop smart buildings, de talk of town. De technologische ontwikkelingen bieden ons een explosie aan nieuwe data en analyse mogelijkheden. Organisaties zijn van slag. Alles kan, maar waar moet je beginnen? Waarom en hoe kunnen wij data verzamelen? Welke data wil ik wel of niet verzamelen en welke data verzamel ik al? Waar sla ik mijn data op, hoe analyseer ik deze en welke waarde kan ik hier voor de eindgebruikers en interne organisatie uit halen?

Allemaal legitieme vragen. Zeker als je je bedenkt dat de meeste (big) data die wij verzamelen nog niet gebruikt wordt. Een fancy dashboard klinkt leuk, maar hier is meer voor nodig dan alleen een paar sensoren. 

Smart building Bouwinvest

 

Het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund, met een beheerd vermogen van €0,7 miljard, staat ook voor deze uitdaging. Op vrijdag 7 december hebben wij een workshop georganiseerd om een 1e antwoord op deze, en tal van andere vragen, te vinden. De thema's welke centraal stonden tijdens deze workshop waren:

  • Organisatie strategie
  • Data management strategie
  • Slimme technologie
  • Slimme contracten
  • Slim ecosysteem denken

 

Het resultaat: Naast veel inspiratie een concrete roadmap met de 1e implementatie stappen. 

Binnenkort meer hierover!

Leestip:

Smart Building: Meer dan big data & Technologie

Is jouw organisatie ook op zoek naar handvaten voor de implementatie van een smart building en data mangement strategie? Dan is deze workshop zeker iets voor jullie!

THINK BIG, START SMALL AND SCALE FAST

 

Business
ConTech
Innovation
Proptech
Smart Buildings