Overslaan en naar de inhoud gaan
Slim, circulair en gezond

Verhuur Alliander kantoorgebouw Basisweg

OVG Real Estate heeft een langjarig huurcontract getekend met netwerkbeheerder Alliander voor kantoorgebouw Basisweg 10 in Amsterdam Sloterdijk.

Trots om OVG Real Estate geadviseerd te hebben bij de totstandkoming van de verhuurtransactie van 25.500 m2 Alliander voor de herontwikkeling Basisweg 10 Amsterdam. Als ad- interim procesmanager adviseur is EYE Real Estate verantwoordelijk geweest voor het  ontwerp, de ruimtelijke ordening en de overeenkomsten tussen OVG & Alliander. Dit succes is mede mogelijk gemaakt dankzij de prettige en integrale samenwerking tussen partijen en een team van vooraanstaand adviseurs. Wij kijken uit naar de verdere herontwikkeling van de Basisweg tot een gezonde, slimme en inspirerende werk- en leefomgeving voor de (toekomstige) medewerkers van Alliander.

Met het project wordt ruim geïnvesteerd in de opkomende buurt Sloterdijk. Gemeente Amsterdam heeft meegewerkt aan de totstandkoming van de overeenkomst en juicht de transformatie toe. De transformatie draagt bij aan de circulaire ambitie van de stad en sluit aan bij de ontwikkelingen en leefbaarheid in Amsterdam Sloterdijk.

OVG & Alliander willen het gebouw meer energie laten produceren dan het verbruikt, waarbij het overschot aan energie wordt teruggegeven aan de directe omgeving. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technologische innovaties die OVG in het gebouw zal integreren. 

Alliander en OVG delen de ambitie een gezonde, circulaire en energie-positieve omgeving te creëren. Het lange termijn-commitment van beide partijen is daarom een passende stap. Tijdens het ontwerp, realisatie en de exploitatie worden duurzame doelstellingen in acht genomen. Zo is de ontwikkeling gericht op maximaal hergebruik van producten en grondstoffen tijdens het ontwerp & bouwproces.

Architecture
Business
Circulair